Sådan gør du

  • 1 Skær oksekødet i fine, mundrette stykker (2x2 cm) og skær grøntsager og svampe i skiver.
  • 2 Skyl bønnespirerne.
  • 3 Bland soja, hvidvin, sukker og vand sammen i en gryde og varm det op til kogepunktet.
  • 4 Varm en dyb pande med lidt olie og hæld den varme suppe på.
  • 5 Tilsæt kødet og lad det koge et par min.
  • 6 Tilsæt herefter grøntsagerne og lad retten koge til grøntsagerne stadig har bid.
  • 7 Tag panden af varmen, pynt med purløg og servér.
  • {{recipeDoneText}} Sukiyaki

Tip

Anretning

Fordel de pasteuriserede æg i 4 skåle – en til hver person. Heri dyppes lidt af kødet og grøntsagerne. Servér Coop vilde ris til.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier