Stuvet hvidkål

Sådan gør du

  • 1 Fjern evt. de yderste blade, hvid de er kedelige.
  • 2 Skær kålen i 8 dele.
  • 3 Skær den tykkeste del af midterstokken fra.
  • 4 Kog hvidkålen mør i vand, tilsat salt, ca. 20 min.
  • 5 Tag dem op og læg dem til afdrypning i et dørslag.
  • 6 Smelt fedtstoffet og rør det sammen med melet.
  • 7 Spæd med mælk og kogevand.
  • 8 Lad stuvningen koge i 5 min.
  • 9 Smag den til.
  • 10 Knug kålen fri for vand, snit den fint og varm den i saucen.
  • 11 Smag til med lidt stødt muskat, salt og peber.
  • 12 Serveres til skinke, pølser, medisterpølse, frikadeller, koldt kogt flæsk og sprængt kød.
  • {{recipeDoneText}} Stuvet hvidkål

Opskriften er udviklet af