Kaffepauseklassiker der gør det nemt at slippe af med kedelig og tør kage. Studenterbrødene holder en uges tid, hvis du kan lade dem stå.

Sådan gør du

  • 1 Smuldr kagen i en skål og tilsæt resten af ingredienserne.
  • 2 Ælt massen sammen med hænderne eller brug en røremaskine, til den er ensartet og sammenhængende.
  • 3 Læg evt. massen på køl i 1 time til den er fast og lettere at forme.
  • 4 Del massen i 2 og rul hver til en lang smal rulle. Skær rullerne i 5-7cm stykker, dyp dem i smeltet chokolade og drys evt med pynt.
  • 5 Lad chokoladen størkne inden servering, sæt evt. studenterbrødene på køl, så størkner chokolade hurtigere
  • {{recipeDoneText}} Studenterbrød

Tip

Brug i stedet kagemassen til romkugler. Tril kagemassen til 10-15 kugler, pensl med chokolade og rul dem i kokos.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier