Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler

Sådan gør du

  • 1 Kom jomfruhummerhalerne i kogende vand i en gryde med 2 tsk salt og 1 tsk sukker, tag gryden af varmen med det samme.  
  • 2 Lad halerne trække i vandet i ca. 3-4 minutter, tag dem op, køl dem ned i koldt vand og pil dem.  
  • 3 Mariner halerne let med 1 spsk olivenolie, salt og peber.  
  • 4 Krydr fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel og steg i brunet smør på en pande i ca. 2 minutter på hver side.
  • 5 Rist rugbrød imens.  
  • 6 Anret på ristet rugbrød med fisk, jomfruhummerhaler, mayonnaise, dampede asparges og krydderurter.
  • {{recipeDoneText}} Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler

Tip

Jomfruhummerhalerne kan erstattes af rejer.

Opskriften er udviklet af