Rastepladsens fristelse, cafeteriaets fryd og bodegaens ukronede dronning. Skruer man op for de kulinariske virkemidler, har Stjerneskuddet ærlig talt fortjent en bedre skæbne. Med højt skum og måske en lille sang til.

Sådan gør du

  • 1 Kom vin og ca. 4 dl vand i en gryde med nogle peberkorn samt salt og lad det koge op. 
  • 2 Rul de fire fileter sammen og læg dem forsigtig i vandet. Lad simre i 1 minut under låg. Tag gryden fra varmen og lad stå med låg på.
  • 3 Steg brødskiverne sprøde i smør på en stor teflonpande. Tag op.
  • 4 Drys fire fiskefileter med salt og vend i æg og rasp og steg dem sprøde i smør på panden.
  • 5 Skræl aspargesen fra hoved til fod og skær den nederste del fra. Kog møre i letsaltet vand i 6-8 minutter, afdryp.
  • 6 Mos eller hak de soltørrede tomater. Vend med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med salt.
  • 7 Læg salatblade på ristet franskbrød. Anret med asparges og dressing. Pynt med dild.
  • {{recipeDoneText}} Stjerneskud

Opskriften er udviklet af