Stifado (græsk gryderet)

Stifado (græsk gryderet)

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær kalvekødet ud i store klodser og brun dem i olien sammen med hele pillede løg og hakket hvidløg.
  • 2 Tilsæt vand, tomatkoncentrat og krydderier.
  • 3 Lad retten småsimre til kødet er mørt, ca. 1 time.
  • 4 Smag til med hvidvinseddike og evt. ekstra salt og peber.Traditionelt serveres denne skønne ret kun med brød, feta og oliven, men den smager også godt med ris og brød, eller stegte kartofler.
  • 5 Det er en ret med mange løg.
  • 6 Hvis man ikke kan få små zittauerløg kan større løg deles i halve eller kvarte.
  • {{recipeDoneText}} Stifado (græsk gryderet)

Opskriften er udviklet af