Stegte svinekoteletter med rosenkålsgratin, hasselnødder og parmesan

Energiinformation

  • Energi 2125 kJ
  • Energi 506 kcal
  • Protein 40 g
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrat 8 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1 Rens rosenkål, skær dem i halve og kom dem i et ildfast fad. 
  • 2 Skær bacon i strimler, hak persillen og nødder groft, vend det sammen med kålen og krydr med salt og peber. 
  • 3 Riv parmesan henover og drys med fetaost brækket i små stykker. 
  • 4 Bag kålen i forvarmet ovn på 185° i ca. 40 minutter, indtil den er gylden og mør. 
  • 5 Hak timian groft, riv citron på den fine side af rivejernet, vend kødet deri og krydr med salt og peber. 
  • 6 Steg koteletterne af på en varm pande i olie i 3 minutter på hver side. 
  • 7

    Anretning

    Anret kødet med rosenkålsgratin, citron skåret i både og evt. grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Stegte svinekoteletter med rosenkålsgratin, hasselnødder og parmesan

Tip

Gratinen kan også laves med blomkål og broccoli.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier