Stegte sild med persillesovs

Sådan gør du

  • 1 Rens sildene.
  • 2 Skyl fiskene og tør dem godt.
  • 3 Giv hver sild et par rids på rygsiden, så åbner de sig ikke under stegningen.
  • 4 Vend sildene i salt- og peberblandet rugmel eller rasp.
  • 5 Smelt fedtstoffet gyldent på en pande.
  • 6 Steg sildene gyldentbrune på begge sider.
  • 7 Smelt smørret i en gryde og drys melet i.
  • 8 Rør det sammen.
  • 9 Spæd med den kogende mælk, lidt ad gangen.
  • 10 Lad sovsen koge 3-5 min.
  • 11 Bland den hakkede persille i og smag sovsen til med salt og peber.
  • 12 Servér med kogte kartofler og evt. stegte løg.
  • {{recipeDoneText}} Stegte sild med persillesovs

Opskriften er udviklet af