Stegte sild med løg og mangochutney

Sådan gør du

  • 1 Klip finnerne af silden. Drys sildefileterne med salt, fold sammen til oprindelig form, og vend dem i rugmel.
  • 2 Varm en teflonpande op og rist korianderfrø kort på tør pande. Hæld fra.
  • 3 Kom smør og olie på panden og steg silden 4-5 minutter på hver side indtil fine og gyldne. Læg de stegte sild tæt i en række på et fad med kant. Drys korianderfrø over.
  • 4 Skær løgene i tynde både. Kom løg og vand i en gryde og lad løgene koge op. Lige når vandet koger kommes eddike, mangochutney og sukker i gryden. over. 
  • 5 Rør rundt så sukkeret opløses og tag fra varmen. Fordel nu løg og lage over sildene.
  • 6 Lad sildene trække mindst et par timer før de serveres. Eller pak fadet ind i film og stil i køleskab natten over. 
  • {{recipeDoneText}} Stegte sild med løg og mangochutney

Opskriften er udviklet af