Stegte rødspættefileter med bønnesalat

Sådan gør du

  • 1 Nip eller skær stilken af bønnerne.
  • 2 Kog bønnerne i letsaltet vand i 4 min.
  • 3 Hæld bønnerne i en sigte, lad dem dryppe af, og læg dem på et fad.
  • 4 Kom mayonnaisen i en skål og pisk vineddiken i lidt efter lidt.
  • 5 Hak hvidløget fint, og pisk det i mayonnaisen. Smag til med salt og peber.
  • 6 Hæld mayonnaisen over bønnerne.
  • 7 Skær de soltørrede tomater i små strimler, og drys over bønnerne.
  • 8 Varm olien op på en pande, og steg rødspættefileterne i olien ved jævn varme til de er gyldenbrune på begge sider. Krydr med salt og peber.
  • 9 Servér rødspættefileterne med bønnesalat og brød.
  • {{recipeDoneText}} Stegte rødspættefileter med bønnesalat

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier