Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kog risene dagen før.
  • 2 Hak løg og hvidløg fint og skær oksekødet i fine strimler.
  • 3 Svits løg og hvidløg i olie – de må ikke tage farve.
  • 4 Tilsæt kød og rist det i ca. 15 min.
  • 5 Tilsæt Sambal Olek og vend de kogte ris varsomt i kødblandingen.
  • 6 Smag til med soja, salt, peber og sukker.
  • 7 Rist retten ved middel varme til risene er blevet gyldne.
  • 8 Omelet: Opvarm lidt fedtstof på panden.
  • 9 Pisk æg og mælk sammen med salt og peber og bag en omelet, der skæres i strimler.
  • 10 Anretning: Vend skiver af porrer og hele sukkerærter i kort før serveringen, pynt med omelet strimler.
  • Så er det spisetid! Stegte ris med omelet

Tip

Servér med 400 g sukkerærter 1 porre

Opskriften er udviklet af