Stegte pølser med grøn kartoffelsalat

Stegte pølser med grøn kartoffelsalat

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 477 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skrub og kog kartoflerne møre i letsaltet vand. 
  • 2 Steg pølserne ved svag-middel varme, i lidt olivenolie, langsomt, på begge sider, til de er gyldne og gennemstegte, ca. 20 minutter i alt. Eller grill dem. 
  • 3 Skær tomater i halve. 
  • 4 Skyl og slyng salaterne tørre.
  • 5 Skær rødløg i skiver. 
  • 6 Del agurken og skær hver halvdel i skrå, aflange skiver. 
  • 7 Klip purløg tæt og rør det med skyr og smag til med salt, peber og citron. 
  • 8 Skær kartoflerne i halve. 
  • 9

    Anretning

    Anret salaten med tomater, løg, agurk og kolde kartofler. Og server den kolde creme til.
  • {{recipeDoneText}} Stegte pølser med grøn kartoffelsalat

Opskriften er udviklet af