Stegte nakkekoteletter med spidskål og let sennepssauce

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Til 2 voksne og 2 børn:
  • 2 Spidskålen skæres i strimler og gulerødderne skæres i små stykker.
  • 3 Spidskål og gulerødder dampes i vandet i 3-4 min.
  • 4 Ærterne tilsættes sammen med citronskal og purløg, og smages til med salt og peber.
  • 5 Nakkekoteletterne steges i rapsolien i ca. 8 min. på hver side.
  • 6 Kryder med salt og peber.
  • 7 Smør og mel røres sammen i en skål.
  • 8 Mælken bringes til kogepunktet, og smør/mel-blandingen tilsættes under piskning.
  • 9 Lad det koge 2-3 min., og tilsæt dijonsennep, salt, peber og persille.
  • 10 Anret koteletterne med grøntsager og sauce og servér med nye danske kartofler.
  • Så er det spisetid! Stegte nakkekoteletter med spidskål og let sennepssauce

Tip

Spidskålstilbehøret smager også skønt til en god portion stegte frikadeller.

Korteletterne kan alternativt grilles.

Opskriften er udviklet af