Stegte auberginer med tomatsalsa, couscous og blomkålsris

Sådan gør du

  • 1 Overhæld couscous med kogende vand, der er rigeligt saltet, blot så det dækker, og lad det stå, indtil alt vandet er suget op.  
  • 2 Skær aubergine i skiver, salt dem lidt og steg dem af på en varm tør pande.  
  • 3 Rist nødderne af samtidig med auberginerne.  
  • 4 Rør yoghurt sammen med salt, peber,  lime og spidskommen. Kom salsa i en skål.  
  • 5 Rør lidt olivenolie i den udblødte couscous og bland blomkålsris i spise, så meget du føler for, og smag det til med salt, peber og lime.  
  • 6 Kom youghurt, salsa og couscous-blomkålsblandingen oven på skiverne af aubergine og drys med basilikum og nødder. På med låget, som er den næste aubergineskive i rækken.
  • {{recipeDoneText}} Stegte auberginer med tomatsalsa, couscous og blomkålsris

Opskriften er udviklet af