Stegte ål med stuvede kartofler

Sådan gør du

  • 1 Vend ålestykkerne i sammen pisket æg, derefter i rasp
  • 2 Krydr stykkerne med salt og peber
  • 3 Steg dem i smør på panden i 10-15 min. Sørg for at ålestykkerne steges jævnt på alle sider og at de er sprøde
  • 4 Kog de skrællede kartofler i letsaltet vand
  • 5 Skær dem i mindre stykker
  • 6 Smelt smørret og rør sammen med melet. Spæd med mælk og fløde
  • 7 Kog stuvningen igennem nogle min
  • 8 Før kartoffelstykkerne blandes i, smag til med salt og peber
  • 9 Drys stuvningen med rigeligt klippet purløg ved serveringen
  • 10 Server det smeltede pandesmør til ålene og garner med citronbåde
  • {{recipeDoneText}} Stegte ål med stuvede kartofler

Opskriften er udviklet af