Stegt torskefilet med aubergine, squash og grønne asparges

Stegt torskefilet med aubergine, squash og grønne asparges

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 8 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 396 kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Vrik asparges, og der, hvor de naturligt knækker, lad dem knække og skær rodenden til. 

  • 3

    Skær squash i skiver. Skær aubergine i skiver. Læg grøntsagerne i en skål med olivenolie, salt og peber. 

  • 4

    Grill på grillpande indendørs eller udendørs på grillen der, først aubergine, så squash og asparges. Læg det grillede til afkøling på fedtsugende papir og drys med tørret timian. 

  • 5

    Dup fisken tør, krydr med salt, peber og timian. Steg eller grill fisken gylden på begge sider i olivenolie. 

  • 6

    Anretning

    Anret fisken med de 3 slags grillede grøntsager og kartofler ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Stegt torskefilet med aubergine, squash og grønne asparges

Opskriften er udviklet af