Stegt torsk med svampe og hjertesalat

Energiinformation

  • Energi pr. person 2378 KJ
  • Energi pr. person 566 Kcal
  • Protein 26 %
  • Kulhydrat 10 %
  • Fedt 64 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær torskefileten i to stykker og krydre dem med salt og peber. Vend stykkerne i olivenolie og steg dem på en varm pande med smør i ca. 3 min. på hver side. Tag torskefileterne af panden og hold dem varme. Inden servering smøres de ind med dijon sennep.

  • 2

    Tør panden af og brun de rensede kantareller på panden med lidt smør. Krydr med salt og peber.

  • 3

    Skyl salaten og hak tranebærrene.

     

  • 4

    Kom hjertesalat på tallerken og læg de sprøde svampe i ovnen på og drys med tranebær. Pres en halv citron udover og drys med karse og krydre med salt og peber efter smag.

  • {{recipeDoneText}} Stegt torsk med svampe og hjertesalat

Opskriften er udviklet af