Stegt torsk med porrer og urte/kapers vinagrette

Energiinformation

  • Energi 1250 kJ
  • Energi 297 kcal
  • Protein 28 g
  • Fedt 12 g
  • Kulhydrat 15 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1 Rens porrerne, skær dem i halve på langs og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 2 Rist sennep af i en gryde i 1 minut, tilsæt fløde, æbleeddike, honning, olie og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt, peber. 
  • 3 Vend porrer, finthakket løg, kapers og grofthakket persille med den lune vinaigrette. 
  • 4 Skær fisken ud i 4 stykker, steg den hårdt af på en varm pande i olie, ca. 1 minut på hver side. 
  • 5

    Anretning

    Anret den stegte fisk med porrer i vinagrette og server med citron og groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Stegt torsk med porrer og urte/kapers vinagrette

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier