Stegt torsk med karryris

Energiinformation

  • Energi pr. person 2845 Kj
  • Energi pr. person 680 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 62 %
  • Fedt 18 %

Sådan gør du

  • 1

    Snit pastinak og gulerødder i små stykker, og steg dem let møre i en gryde med 1 spsk olivenolie i 2 min. Tilsæt karry og ris, og lad det stege ved svag varme i 1 min. Hæld vand ved, og kog ris og grøntsager let møre.

     

  • 2

    Steg torskefileterne på en pande i 2 spsk olivenolie i ca. 4 min. på hver side, til de er færdigstegte . Krydr med lidt salt, peber og plukket dild.

  • 3

    Snit forårsløgene i tynde skiver på skrå, og vend dem i de kogte ris sammen med med hakket persille. Krydr med lidt salt og peber. 

  • 4

    Server karryrisene til torsken.

  • {{recipeDoneText}} Stegt torsk med karryris

Opskriften er udviklet af