Stegt torsk med chorizo, tomat, persille og pasta penne

Energiinformation

  • Energi 3763 kJ
  • Energi 896 kcal
  • Protein 44 g
  • fedt 36 g
  • Kulhydrat 97 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1 Kog pastaen efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og hold den varm. 
  • 2 Snit løg og hvidløg fint og skær pølsen ud i små stykker. 
  • 3 Skær fisken ud i mindre stykker ca. 3x3 cm. 
  • 4 Halvér tomaterne og hak persillen groft. 
  • 5 Steg løg, hvidløg og chorizo af på en varm, stor pande i olivenolie i 3 minutter. 
  • 6 Tilsæt fisken og tomaterne og lad det stege med indtil fisken begynder at gå fra hinanden. 
  • 7 Tilsæt persille og smag til med salt og sort peber og vend det sammen med den varme pasta. 
  • 8

    Anretning

    Anret pastaen i dybe tallerkener eller skåle, kan evt. serveres med drysset parmesan og brød.
  • {{recipeDoneText}} Stegt torsk med chorizo, tomat, persille og pasta penne

Tip

Kan også laves med tun fra dåse eller røget laks.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier