Stegt torsk i rispapir med urter og blomkålskarry

Stegt torsk i rispapir med urter og blomkålskarry

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1350 kj
  • Energi 322 kcal
  • Protein 30 g
  • Fedt 18 g
  • Kulhydrat 8 g
  • Kostfibre 5 g
  • 1

    Beskrivelse

    Hak løget fint, svits det af i olie sammen med karry, sennepsfrø og
    ingefær i ca. 3-4 minutter ved middel varme. 

  • 2

    Skær blomkålen ud i små buketter, kom dem i gryden og lad dem stege med i ca. 3-4 minutter. Tilsæt cherrytomaterne og lad dem simre med i 3 minutter, indtil de er møre. 

  • 3

    Hæld yoghurt derpå, tag gryden af varmen og vend det sammen med grofthakket koriander, smag til med salt og peber. 

  • 4

    Læg et stykke rispapir ad gangen i koldt vand i ca. 15-20 sekunder, indtil papiret bliver blødt og transparent. Læg rispapiret ud på bordpladen, drys med krydderurter, læg en stykke fisk i midten og pak rispapiret derom. Steg fisken på en varm pande i olie i ca. 2-3 minutter. 

  • 5

    Anretning

    Anret fisken med blomkålskarry. Kan serveres med ristet naanbrød og/eller basmatiris.

  • Så er det spisetid! Stegt torsk i rispapir med urter og blomkålskarry

Tip

Kan laves med andre fisk, kylling og gris.

Opskriften er udviklet af