Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt

Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 615 kcal
  • Fedtenergi 44 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skrub og kog kartoflerne møre i letsaltet vand. 
  • 2 Kog muslingerne op i en halv dl vand. Blend dem med piskefløde, kom skummet tilbage i gryden, pisk over varme, til cremen bliver lidt tyk. Smag til med citron, salt og peber. 
  • 3 Gør forårsløgene i stand. Kom forårsløg i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over, kog op, kom ærterne ved, kog op. Hæld vandet fra. 
  • 4 Klip dildspidser. 
  • 5 Fjern evt. ben fra fisken. Dup den tør. Steg den i olivenolie, krydr med salt og peber. Fisken steges først kort tid, på begge sider, ved høj varme, og færdig 3-4 minutter, på hver side med middelvarme. 
  • 6

    Anretning

    Anret fisken med kartofler, forårsløg, ærter og dild. Blend saucen igen, så den skummer og hæld den ved.
  • {{recipeDoneText}} Stegt torsk i muslingeskum med sommergrønt

Opskriften er udviklet af