Stegt svinemørbrad med tomatcreme

Skyr og tomat smager herligt sammen, derfor parrer vi de to ingredienser i en skøn tomatcreme, som løfter den pandestegte svinemørbrad til nye højder.

Sådan gør du

  • 1 Krydr kødet med salt og peber, og gennemsteg det i smør og olie på en pande i cirka 20 minutter.
  • 2 Rør tomatkoncentrat sammen med resten af ingredienserne, og lad dem stå i stuetemperatur, imens du tilbereder resten af maden.
  • 3 Kog pastaen efter anvisning.
  • 4 Tag kødet fra panden, og svits miniforårsløg heri i et minut.
  • 5 Hæld lidt af det kogende pastavand herpå, og lad simre i et minut.
  • 6 Afdryp pastaen, og server den med kød i skiver, forårsløg og tomatcreme.
  • {{recipeDoneText}} Stegt svinemørbrad med tomatcreme

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier