Stegt svinekotelet med rosmarin, cæsarsalat og ærter

Energiinformation

  • Energi 2010 kj
  • Energi 479 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 26 g
  • Kulhydrat 28 g
  • Kostfibre 6 g

Sådan gør du

  • 1

    Dressing

    Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. 

  • 2

    Skær salaten i grove stykker og vend det sammen med ærterne. 

  • 3

    Krydr kødet godt med salt og peber, steg kødet af på en varm pande med olivenolie i ca. 3 minutter på hver side. Hak hvidløg og rosmarin groft, kom det på panden og lad det stege med de sidste 3 minutter.

  • 4

    Anretning

    Vend salaten sammen med dressing og brødcrutoner. Anret kødet med salaten og drys med lidt ekstra revet parmesan.

  • {{recipeDoneText}} Stegt svinekotelet med rosmarin, cæsarsalat og ærter

Opskriften er udviklet af