Stegt svinekotelet med parmaskinke og pasta med persillepesto

Energiinformation

  • Energi 3022 kJ
  • Energi 720 kcal
  • Protein 40 g
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrat 62 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1

    Rist mandlerne gyldne på en tør pande og køl dem ned. 

  • 2

    Blend persille med mandler, hvidløg, chili og olivenolie og smag til med salt og peber. 

  • 3

    Rengør asparges og broccoli og kog dem møre, men stadig sprøde i letsaltet vand og hæld vandet fra. 

  • 4

    Kog pasta efter pakkens anvisning, hæld vandet fra og vend den sammen med grøntsager og persillepesto. 

  • 5

    Krydr kødet med peber, pak hver kotelet ind i parmaskinke og steg dem på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side. 

  • 6

    Anretning

    Anret kødet sammen med pastaen.

  • {{recipeDoneText}} Stegt svinekotelet med parmaskinke og pasta med persillepesto

Tip

Pestoen kan fint laves med andre nødder og krydderier: basilikum, koriander. Man kan evt. binde en kødsnor omkring parmaskinken.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier