Stegt svinekotelet med kompot af små tomater, milde hvidløg og linser

Sådan gør du

  • 1 Blancher hvidløgene 3 gange i nyt vand hver gang.
  • 2 Rist hvidløgene ved svag varme i olivenolie med flagesalt, rørsukker og frisk kværnet sort peber samt 4 kviste timian, til de er gyldne.
  • 3 Tilsæt tomaterne og lad det hele småkoge til kompot.
  • 4 Rør ikke for meget i kompotten, da den bliver for moset.
  • 5 Kog linserne med 2 kviste timian, flagesalt, vand, så det dækker og vineddike i ca. 20 minutter.
  • 6 Rensognbsp;koteletterne og steg dem på panden ca. 4 minutter på hver side.
  • 7 Sørg for at koteletterne får en god stegeskorpe.
  • 8 Krydr med flagesalt og frisk kværnet sort peber.
  • 9 Varm linserne i kompotten lige inden servering.
  • 10 Serveres med brød og salat.
  • {{recipeDoneText}} Stegt svinekotelet med kompot af små tomater, milde hvidløg og linser

Opskriften er udviklet af