Stegt sennepsild med løgringe

Lækkert fyld med cremefraiche, sennep, løg, æbler og radiser

Sådan gør du

  • 1 Åbn sildefileterne.  
  • 2 Rør fyldet sammen, og smør lidt på sildens kødside.  
  • 3 Luk sildene sammen, og vend dem i mel.   
  • 4 Steg dem gyldne på hver side i cirka 3 minutter.  
  • 5 Skær løgene i skiver, og vend dem i mel.  
  • 6 Steg dem gyldne i smør og olie på en anden pande.   
  • 7 Skær æble i tynde både, og steg dem møre.  
  • 8 Anret dem med ærter på 4 tallerkener.  
  • 9 Server med sild, løg, æble, radiser og et drys estragon.   
  • {{recipeDoneText}} Stegt sennepsild med løgringe

Tip

Steg dobbelt så mange sild, som du skal bruge. Opbevar dem i køleskabet, og læg dem på rugbrødet til madpakken de kommende dage.

 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier