Stegt selleri med citron og persille

Enkelt og nemt og smager dejligt. Du kan bruge alle andre rodfrugter sammen med eller i stedet for selleri og skære i små tern i stedet for strimler – bare sørg for at, de er skåret nogenlunde ens ud.

Sådan gør du

  • 1 Halver sellerien, skræl den og skær den i tynde skiver.
  • 2 Skær skiverne i tynde strimler og kom dem løbende i koldt vand med citronsaft, så misfarvning undgås.
  • 3 Varm olien op i en sauterpande eller bredbundet gryde.
  • 4 Kom sellerien i og lad den mørne under låg ved middel varme i ca. 5 min. Skru op for varmen og tilsæt citronsaft og hakket persille.
  • 5 Steg sellerien uden låg, til den bliver gylden.
  • 6 Smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Stegt selleri med citron og persille

Opskriften er udviklet af