Stegt rødspættefilet med auberginekaviar

Sådan gør du

  • 1 Læg auberginerne i et fad med bagepapir.
  • 2 Læg de pillede hvidløgsfed ved siden af auberginerne.
  • 3 Hæld 2 spsk olie over auberginerne, og bag dem i ovnen i 30-40 min. ved 180 grader, til de er bløde og helt møre indeni.
  • 4 Skrab auberginekødet fri af skrællen, og hak det sammen med hvidløgene, forårsløg og basilikum.
  • 5 Smag til med salt.
  • 6 Varm 1 spsk olie op på en pande.
  • 7 Hæld melet ud på en tallerken.
  • 8 Klap rødspættefileterne sammen på midten, vend dem i mel, og steg dem gyldenbrune på begge sider.
  • 9 Krydr med salt og peber.
  • 10 Servér rødspættefileterne med auberginekaviaren og kogt bulgur eller couscous.
  • {{recipeDoneText}} Stegt rødspættefilet med auberginekaviar

Tip

I stedet for rødspætte kan du anvende ising, skærising, skrubbe eller rødtunge.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier