Stegt minirødkål og salat med bacon

Sådan gør du

  • 1

    Flæk kålen og kom den på en pande med skærefladen ned ad i 5 minutter. Kom nu salat på. Salaten er også flækket på langs og lægges også med skæresiden ned ad. Lad begge dele stege videre et par minutter.

  • 2

    Tilsæt bacon og nødder, dernæst og havtornsaft. Krydr med salt og peber.

  • 3

    Brug resten af havtornsaften og pisk det i kærnemælken sammen med sennep, salt og peber.

  • 4

    Tag kål og salat af panden. Flæk det og anret på et fad. Drys med nødder og bacon – hæld saften over fra panden.

  • 5

    Lige før, der skal spises, hældes dressingen over retten. Kom gerne lidt råt salat på også.

  • {{recipeDoneText}} Stegt minirødkål og salat med bacon

Tip

Hvad spiser Holm til? En steg – eller faktisk alt! 

Opskriften er udviklet af