Stegt lever på italiensk

Stegt lever på italiensk

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær leveren i meget tynde skiver.
  • 2 Krydr med salt og peber.
  • 3 Pil løgene og skær dem i tynde skiver.
  • 4 Steg først løgene gyldne og sprøde i lidt af olien, tag dem af panden.
  • 5 Kom resten af olien på panden og varm den op.
  • 6 Steg leverskiverne 1½ - 2 min. på hver side.
  • 7 Tag dem af panden.
  • 8 Hæld bouillon og citronsaft på panden og kog det igennem.
  • 9 Bland persillen i og smag skysaucen til med salt og peber.
  • 10 Hæld lidt af saucen over leverskiverne.
  • 11 Pynt med stegte løg og citronbåde.
  • 12 Servér resten af saucen til.
  • 13 Serveres med løse ris eller pasta samt grønne bønner.
  • {{recipeDoneText}} Stegt lever på italiensk

Opskriften er udviklet af