Stegt lammekølle med kartofler og gulerødder

Stegt lammekølle med kartofler og gulerødder

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kom bagepapir i et stort ovnfast fad eller bradepande. Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i skiver. Rens porre og skær dem i mindre stykker. Læg det i fadet, drys salt, peber og timian på. Skyl lammekøllen og gnid den med salt og peber. Læg lammekøllen direkte oven på grønsagerne. Sæt fadet i ovnen og steg det hele ved 175 grader i 2½ til tre timer, til kødet løsner sig fra benet. Brug evt. stegtermometer. Kødet kan skæres i skiver inden fadet sættes på bordet. Server myntegele, grøn salat og brød til.
  • 2 Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i skiver. Rens porre og skær dem i mindre stykker. Læg det i fadet, drys salt, peber og timian på. Skyl lammekøllen og gnid den med salt og peber. Læg lammekøllen direkte oven på grønsagerne. Sæt fadet i ovnen og steg det hele ved 175 grader i 2½ til tre timer, til kødet løsner sig fra benet. Brug evt. stegtermometer. Kødet kan skæres i skiver inden fadet sættes på bordet. Server myntegele, grøn salat og brød til.
  • 3 Skyl lammekøllen og gnid den med salt og peber. Læg lammekøllen direkte oven på grønsagerne. Sæt fadet i ovnen og steg det hele ved 175 grader i 2½ til tre timer, til kødet løsner sig fra benet. Brug evt. stegtermometer. Kødet kan skæres i skiver inden fadet sættes på bordet. Server myntegele, grøn salat og brød til.
  • 4 Læg lammekøllen direkte oven på grønsagerne. Sæt fadet i ovnen og steg det hele ved 175 grader i 2½ til tre timer, til kødet løsner sig fra benet. Brug evt. stegtermometer. Kødet kan skæres i skiver inden fadet sættes på bordet. Server myntegele, grøn salat og brød til.
  • 5

    Servering

    Kødet kan skæres i skiver inden fadet sættes på bordet. Server myntegele, grøn salat og brød til.
  • {{recipeDoneText}} Stegt lammekølle med kartofler og gulerødder

Opskriften er udviklet af