Stegt lammebov med spinatpasta

Sådan gør du

  • 1 Bovbladet løsnes med en skarp kniv.
  • 2 Lammeboven gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande.
  • 3 Brunes i ovnen i 15 min. ved 225°.
  • 4 Steger videre ved 160° i ca. 1 time.
  • 5 Kødet hviler 15 min. før bovbladet vrides løs, og kødet skæres i skiver.
  • 6 Tomaterne skæres i små tern.
  • 7 Salsaen blandes og står og trækker imens pastaen laves.
  • 8 Spinaten optøs med lidt vand i en gryde.
  • 9 Syrnet fløde og løg tilsættes og saucen varmes igennem uden at koge.
  • 10 Smages til med salt og peber.
  • 11 Pastaen koges efter anvisning på emballagen.
  • 12 Pastaen hældes op på et fad.
  • 13 Spinatsaucen blandes i eller hældes over.
  • 14 Salsaen fordeles over saucen.
  • {{recipeDoneText}} Stegt lammebov med spinatpasta

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier