Stegt laks på kål og ærter

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 558 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 2 Skyl, tør og hak persillen, som skal bruges som drys til kartoflerne ved anretning. 
  • 3 Snit spidskålen ultrafint, evt. på et snittejern. 
  • 4 Kom kålen i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt. Hæld kogende vand over, kog op, kom ærterne ved, kog op. Hæld vandet fra. 
  • 5 Klip dildspidser. 
  • 6 Skær citron i mindre stykker. 
  • 7 Steg laksen på en slip-let pande i olivenolie, krydr den med salt og peber. Steg den først på skindsiden, ved høj varme, et minuts tid, vend den og steg den på den anden side, et minuts tid, ved høj varme. Vend fisken og steg den færdig ved middelvarme, ca. 3-4 minutter. Man kan kigge på fiskens kerne og se, hvornår den er gennemstegt. 
  • 8

    Anretning

    Anret drænet kål med ærter med fisken, dild og citron. Og kartofler med persille ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Stegt laks på kål og ærter

Opskriften er udviklet af