Stegt laks med krydderurter og broccoli

Stegt laks med krydderurter og broccoli

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 508 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 2 Skær broccoli groft, kom det i en gryde, giv et drys salt og dryp med lidt rapsolie. Hæld kogende vand over og kog op et par minutter, til ønsket mørhed. 
  • 3 Skyl og tør krydderurterne og hak dem fint. 
  • 4 Skær citron i både. 
  • 5 Dup fisken tør, giv den et let drys salt. Steg den i olivenolie, ved høj varme, til fisken er gennemstegt, det kan man se på fiskens kerne. 
  • 6

    Anretning

    Anret fisken, pakket i krydderurter (gem lidt til kartoflerne), med broccoli, citron og kartofler med krydderurtedrys ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Stegt laks med krydderurter og broccoli

Opskriften er udviklet af