Stegt laks med kapers, vindruer, ristede mandelflager og makaroni

Energiinformation

  • Energi 2235 kJ
  • Energi 532 kcal
  • Protein 29 g
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrat 46 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Kog makaroni efter pakkens anvisning. Køl af. 

  • 2

    Rist mandelflagerne i en middel varm pande til de er gyldne. Køles af. 

  • 3

    Halvér vindruerne og hak krydderurterne groft. Bland det hele sammen med kapers, olie, eddike og citron saft, smag til med salt og peber. 

  • 4

    Krydr laksen godt med salt og peber, steg laksen af på en varm pande i 1 min. på hver side. 

  • 5

    Anretning

    Anret laksen med vindrue-makaroni salaten. Serveres med brød.

  • {{recipeDoneText}} Stegt laks med kapers, vindruer, ristede mandelflager og makaroni

Tip

Kan fint laves med andre fisk, svin og kylling.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier