Stegt laks med ingefær, linser, bønner og persille

Energiinformation

  • Energi 2188 kJ
  • Energi 521 kcal
  • Protein 36 g
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrat 40 g
  • Kostfibre 11 g

Sådan gør du

  • 1 Hak ingefær og løg fint og steg det af i olie i en gryde i ca. 2 minutter. 
  • 2 Tilsæt linserne og ca. 6-7 dl vand og lad det simre i ca. 30 minutter, indtil linserne er møre. Der skal evt. tilsætte mere vand undervejs, så linserne ikke bliver tørre. Når linserne er færdige hældes evt. overskydende vand fra. 
  • 3 Hak persillen fint og vend det deri og smag til med salt og peber. 
  • 4 Kog bønnerne i let saltet vand indtil de er møre. 
  • 5 Krydr fisken godt med salt og peber steg den hårdt af på en pande i 1 spsk. olie, ca 1 minut på hver side. 
  • 6

    Anretning

    Anret laksen sammen med ingefærlinser, grønne bønner og skyr.
  • {{recipeDoneText}} Stegt laks med ingefær, linser, bønner og persille

Tip

Kan også laves med gris og kylling.

Opskriften er udviklet af