Stegt laks med cremet spinat

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 630 kcal
  • Fedtenergi 46 %

Sådan gør du

  • 1

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Skyl, tør og hak persille, til kartoflerne ved anretning. 

  • 3

    Skyl spinaten og kom den i en stor gryde med rapsolie og et drys salt. Lad spinaten blive blød og blank. 

  • 4

    Kom den i en sigte og lad en del af væden løbe fra. Kom spinaten tilbage i gryden med fløde og lad fløden creme spinaten, smag til med salt og peber. 

  • 5

    Steg laksen i en spiseskefuld olivenolie, giv den et let drys salt. Steg den først ved høj varme, på skindsiden, så på kødsiden, og steg den færdig ved middelvarme til den er gennemstegt. Man kan se på laksens kerne, når den er gennemstegt. 

  • 6

    Skær citron i både. 

  • 7

    Anretning

    Anret fisken med den cremede spinat og persillekartofler og citronbåde ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Stegt laks med cremet spinat

Opskriften er udviklet af