Stegt kyllingebryst med bagte sellerifritter og grov kålsalat

Energiinformation

  • Energi 1799 kJ
  • Energi 428 kcal
  • Protein 33 g
  • Fedt 25 g
  • Kulhydrat 14 g
  • Kostfibre 10 g

Sådan gør du

  • 1

    Rens selleri og skær den i tynde både og vend dem i sesamfrø, salt og peber. Steg dem på en varm pande i 3-4 minutter. 

  • 2

    Rens og snit kålen groft. 

  • 3

    Rør sennep, citronsaft, yoghurt og mayonnaise sammen og smag til med salt og peber. 

  • 4

    Snit krydderurter fint og bland det i yoghurten sammen med kålen. 

  • 5

    Steg kyllingebrystet af på en varm pande i olivenolie i ca. 3 minutter på hver side. 

  • 6

    Anretning

    Anret kyllingebrystet med sellerifritter og kålsalat.

  • {{recipeDoneText}} Stegt kyllingebryst med bagte sellerifritter og grov kålsalat

Tip

Fritterne kan fint laves med andre rodfrugter: gulerod, pastinak og persillerod.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier