Stegt kylling med sellerisalat

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 5 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 440 kcal
  • Fedtenergi 45 %

Sådan gør du

  • 1 Dup kyllingekødet tørt, krydr det med salt og peber, og steg det i olie og smør. Først ved høj varme på begge sider, skru ned for varmen og steg det færdigt, ca. 7 min. på hver side. 
  • 2 Skyl og tør krydderurterne og hak dem fint. 
  • 3 Rør skyr med sennep, citron, mayonnaise, krydderurter og smag til med salt, peber og et anstrøg af sukker. Salaten skal ikke være sød, smagen skal blot justeres med sukker. 
  • 4 Skræl og riv selleri. 
  • 5 Hak løget fint. 
  • 6 Skær æblet i fine tern. 
  • 7 Vend selleri, løg og æble med cremen. 
  • 8 Skyl og slyng salaten tør. 
  • 9

    Anretning

    Anret kyllingen med grøn salat og sellerisalat.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kylling med sellerisalat

Opskriften er udviklet af