Stegt kylling med persille under skindet

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 674 kcal
  • Fedtenergi 36 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Gør kyllingen i stand, fjern indmadsrester og dup den tør. 
  • 3 Skyl og tør persille og nip bladene. 
  • 4 Lav, med fingrene, små lommer under skindet på kyllingen, og placer lidt persille i disse. 
  • 5 Læg kyllingen i et ovnfast fad og steg den i en time. 
  • 6 Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 7 Skyl og slyng salaten tør. 
  • 8 Pisk fløde og cremefraiche med sukker og citron og smag til med salt og peber. Stil den på køl. 
  • 9 Skær kyllingen for og anret den. 
  • 10 Vend salaten med dressingen. 
  • 11

    Servering

    Servér kyllingen med salat, kartofler og agurkesalat ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kylling med persille under skindet

Opskriften er udviklet af