Stegt kalvelever med ratatouille

Tip: Til Ratatouillen kan man anvende alle slags grøntsager dog er hvidløg, tomater og laurbær det der giver den gode smag. Server retten med et godt brød til.

Sådan gør du

  • 1 Vend kalveleveren i hvedemel (kan undlades).
  • 2 Varm lidt olivenolie på en pande og rist kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber.  
  • 3 Varm lidt olivenolie i en sauterpande og sauter løg indtil de bliver gyldne.
  • 4 Tilsæt courgetter, aubergine, peberfrugt, tomater, hvidløg og laurbær.  
  • 5 Rist det sammen og tilsæt en kop vand. Lad det simre 15 minutter. Smag til med snittet basilikum, salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Stegt kalvelever med ratatouille

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier