Stegt flæsk på grillen

Stegt flæsk på grillen

Stegt flæsk er Danmarks nationalret, og du kan nemt lave lækre stykker flæsk på grillen. Vi serverer flæsket med sød chilisovs, men du kan selvfølgelig også holde dig til nationalfavoritten, persillesovs. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Salt flæsket, før du steger. Brug den mængde, du har lyst til.
  • 2 Sæt flæskestykkerne i en flæskeholder af metal - ellers læg flæsket direkte på risten ved indirekte varme. Ligger stykkerne på risten, skal du vende dem ofte.
  • 3 Efter cirka 15 minutter er den stegte flæsk færdig.
  • 4 Når du serverer, så gør en skål sød chilisauce klar. Lad gæsterne pensle deres stykker med chilisaucen.
  • 5 Opskriften er udviklet af Johnny Larsen, der står bag sitet grillguru.dk
  • {{recipeDoneText}} Stegt flæsk på grillen

Tip

Drys lidt friskhakket persille ud over den stegte flæsk, inden du serverer. Den grønne farve pynter flot på stegt flæsk.

Opskriften er udviklet af