Stegt flæsk med bagte løg og bønner

Sådan gør du

  • 1 Krydr flæsk med peber og steg skiverne på en tør pande. 
  • 2 Halvér et løg og læg begge stykker i en foliebakke. Kom godt med olie på, og lad løgene stege i ovnen ved 160 grader i 30-40 minutter. 
  • 3 Kom en dåse bønner på panden. 
  • 4 Skær den stribede bede i tynde skiver. Vend skiverne i en skål med citronsaft, honning og grov sennep. 
  • 5 Skær tomat i tern og tilsæt disse på panden med flæsk og bønner. Kom også frisk rosmarin og smør herpå og lad det hele koge godt ind. 
  • 6 Anret det færdigstegte flæsk med de bagte løg, de syltede beder og grøntsagerne fra panden. 
  • {{recipeDoneText}} Stegt flæsk med bagte løg og bønner

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier