Stegt fisk med wokstegt spinat, fennikel og grillet brød

Stegt fisk med wokstegt spinat, fennikel og grillet brød

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1637 kJ
  • Energi 390 kcal
  • Protein 24 g
  • Fedt 20 g
  • Kulhydrat 27 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Snit fennikel meget fint, læg det i isvand i 15 minutter, tag det op og lad det dryppe godt af i en sigte, vend det sammen med 1 spsk. olivenolie og citronsaft. 
  • 2 Snit hvidløg og chili fint. 
  • 3 Hak timian meget fint, drys det på fisken sammen med salt og peber. 
  • 4 Steg fisken af i smør på en varm pande i ca. 1 minut på hver side. 
  • 5 Brun hvidløg af i en wok eller pande i 2 spsk. olivenolie, vend hurtig den skyllede spinat og chili deri, tag det af varmen og smag til med salt og peber. 
  • 6

    Anretning

    Anret den stegte spinat på grillet/ristet brød, læg derpå fisken og drys med fennikel, server med citron.
  • {{recipeDoneText}} Stegt fisk med wokstegt spinat, fennikel og grillet brød

Tip

Andre fisk kan fint bruges eller et stykke grillet kød ville også fungere fint her.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier