Stegt fisk med nudler og jordnøddesauce

Pangasius er en dejlig fast fisk, som er nem at stege hel. Hvis du bedre kan lide fisk i mindre stykker, egner den sig dog også fint til det.

Sådan gør du

  • 1 Krydr fisken med salt og peber. Vend den i hvedemel og steg sprød og gylden i rigeligt med varm rapsolie. Fileterne er så store, at du må stege to ad gangen eller bruge to pander.
  • 2 Tilbered nudlerne efter anvisning på pakken.  
  • 3 Kom alle ingredienser til saucen i en skål, en efter en og rør godt rundt. Smag til.
  • 4 Del salaten i blade og snit løgene fint.
  • 5 Afdryp nudlerne og skyl dem hurtig i kold vand. Kom små portioner nudler i ”salat skålene” og pynt med sauce og forårsløg. Server fisken med limebåde.  
  • 6 Tip: Pangasius kan erstattes med anden hvid fisk. Kilde: Krydderiet 1, 2007
  • {{recipeDoneText}} Stegt fisk med nudler og jordnøddesauce

Opskriften er udviklet af