Stegt fisk med flødekogt fennikel

Fennikel er en overset grøntsag, som smager godt i mange retter. Dens lakridsagtige smag kan virke afskrækkende, men lad dig ikke narre, for fenniklen er det afgørende krydderi i denne ret med stegt fisk i flødesauce.

Sådan gør du

  • 1 Sæt kartoflerne over.
  • 2 Skær hver fennikel i fire både.
  • 3 Brun fennikel let i smørret i en gryde og hæld fløde og bouillon herpå.
  • 4 Lad fennikel simre i 6-8 minutter. Den skal være mør, ikke alt for blød.
  • 5 Smag flødesaucen til med citronsaft, salt og peber.
  • 6 Drys fiskefileterne godt med salt og steg dem sprøde i olivenolie på en teflonpande.
  • 7 Anret hver tallerken med fennikel og sauce, kartofler, spinatblade og et drys snittet forårsløg.
  • 8 Bræk evt. fisken i mindre stykker og fordel over retten.
  • 9

    Server.

  • {{recipeDoneText}} Stegt fisk med flødekogt fennikel

Opskriften er udviklet af