Stegt fasan med bacon og ristede svampe

Sådan gør du

  • 1 Baconen vikles omkring fasanerne og bindes fast med kødsnor.
  • 2 Der krydres med friske rosmarinkviste.
  • 3 Placer fasanerne i et ildfast fad og hæld rødvin og hønsebouillon ved.
  • 4 Sæt fadet i ovnen og steg fasanerne 35 minutter ved 175 grader.
  • 5 Porren renses og snittes og ristes sammen med perleløg på en pande ved svag varme i ca. 10 minutter til de er møre.
  • 6 Løft porre og løg af panden og steg kantarellerne i en klat smør.
  • 7 Vend så porre og perleløg i igen og smag til med salt og peber.
  • 8 Kom smør og honning i en lille gryde og lad det varme indtil det bliver gyldent.
  • 9 Tilsæt tranebærrene og lad bærrene stege ved svag varme 5 minutter sammen med fint hakket rosmarin..
  • {{recipeDoneText}} Stegt fasan med bacon og ristede svampe

Opskriften er udviklet af