Stegt andebryst med søde kartofler bagt med ricottaost og rullet med parmaskinke

Energiinformation

  • Energi 2106 kJ
  • Energi 502 kcal
  • Protein 54 g
  • Fedt 21 g
  • Kulhydrat 22 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartofler, skær dem i 2 cm tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. 
  • 2 Snit chili fint, riv skal af citron på den fine side af rivejernet og bland det sammen med ricottaost, smages til med salt og peber. 
  • 3 Fordel osten på toppen af kartoflerne og kom et stykke parmaskinke derom, bages i forvarmet ovn på 185° i ca. 35 minutter, indtil det er gyldent og sprødt. 
  • 4 Rids skindet på andebrystet og krydr det godt med salt og peber. Steg brystet på skindsiden i olie i ca. 5 minutter, indtil skindet er gyldent og sprødt. 
  • 5 Læg kødet i et ildfast fad med skindsiden opad og drys med grofthakket salvie og steg færdig i ovnen ved 185° i ca. 5-6 minutter. Lad kødet hvile i 3-4 minutter før det skæres i skiver. 
  • 6

    Anretning

    Anret skiver af and med bagte kartofler og server evt. med en grøn salat.
  • {{recipeDoneText}} Stegt andebryst med søde kartofler bagt med ricottaost og rullet med parmaskinke

Tip

Kan også laves med andre rodfrugter: kartofler, squash eller selleri.

Opskriften er udviklet af