Stegt andebryst med peberrodsmayo

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Krydr andebrystet på undersiden med salt og peber og læg det i stegeposen som lukkes med en af de medfølgende strips.
  • 2 Steg andebrystet i ovnen ved 180 °C med fedtesiden nedad.
  • 3 Stil gerne et lille ildfast fad ovenpå, således andebrystet trykkes let.
  • 4 Rids forsigtigt i fedtkanten på andebrystet og steg det af på en tør tefalbelagt stegepande under let pres.
  • 5 Vend brysterne når fedtet er sprødt og stil på køl.
  • 6 Pisk æggeblommen sej med salt, og pisk olien i lidt af gangen.
  • 7 Smag til med reven peberrod og citronsaft.
  • 8 Bland alle ingredienserne til agurkesalaten sammen.
  • 9 Skær det kolde andebryst i tynde skiver.
  • 10 Læg de tynde skiver and på en tallerken og hæld peberrodsmayoen i en plasticpose.
  • 11 Klip spidsen af i et af hjørnerne.
  • 12 Træk” peberrodsmayoen over andeskiverne og anret agurkesalaten herpå.
  • 13 Server med knækbrød.
  • Så er det spisetid! Stegt andebryst med peberrodsmayo

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier